میکسر پودر :
میکسر یکی از پرکاربردترین و پایه ای ترین دستگاه هایی می باشد که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد .برهمین اساس شرکت ابراماشین با تکیه بر دانش طراحی خود و با کمک گرفتن از نرم افزارهای طراحی صنعتی مثل سالید ورک و نرم افزار کتیا توانسته میکسرهایی با کیفیت میکس فوق العاده بالا در زمینه میکسرهای مایعات -خمیری – و پودر طراحی و به مرحله ساخت برساند .بطوریکه رزمه کاری و رضایت مشتریان ما گواه صدق گفتار این شرکت می باشد که در هر زمان قابل استعلام و راستی آزمایی می باشد .
انواع میکسر های تولیدی شرکت ابرا ماشین در یک نگاه . –
از آنجا که موضوع این بحث در مورد میکسرهای پودر می باشد لذا در اینجا تنها به بررسی ساختار و کارکرد میکسرهای پودر می پردازیم و دیگر میکسرها مربوط به مایعات و خمیری را هرکدام در قسمت مربوط به خود توضیح داده ایم .
میکسر پودر :
همانگونه که در بالا اشاره شد میکسر پودر در چهار تیپ اصلی توسط شرکت ابراماشین ساخته می شود که هرکدام با توجه به محصولی که قرار است میکس کند دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد . بنابراین بطور کلی نمی توان در مورد کیفیت میکس یک میکسر بدون در نظر گرفتن محصول تولیدی قضاوت کرد.
انواع میکسرهای پودری ساخت شرکت ابراماشین طبق لیست زیر می باشد
۱- میکسر پودر از نوع پدل بلندر
۲- میکسر پودر از نوع دانه مرغی
۳- میکسر پودر از نوع ریبون بلندر افقی
۴- میکسر پودر از نوع ریبون بلندر عمودی
۵- میکسر پودر پوسته گردان
۱- توضیح میکسر پودر از نوع پدل بلندر :
پدل در انگلیسی به معنی پارو می باشد که دراینصورت می توان اصطلاح میکسر پارویی را به این تیپ از دستگاه ها اطلاق کرد .
ساختار داخلی :
در پدل بلندر ( میکسر های پارویی ) تعداد معینی از بازو های پارویی حول شفت اصلی و با زوایای خاص قرار گرفته اند که با چرخش محور اصلی شروع به همزدن پودر داخل مخزن اصلی می کنند .
میکسر پودر از نوع دانه مرغی :
چنین نامگذاری بدین دلیل می باشد که این نوع از میکسر ها بیشترین کاربرد را در صنایع دام و طیور دارد .
ساختار داخلی :
این نوع از میکسر ها دارای یک مخزن ایستاده عمودی به شکل سیلو کوچک می باشد که دروسط آن یک ماردون از ابتدا تا انتهای مخزن تعبیه شده است که وظیفه این ماردون این است که مواد را از قسمت زیرین مخزن به بالا انتقال داده و در آنجا به اطراف پخش کند که در نهایت این عملکرد باعث میکس و هم خوردن مواد درون مخزن می شود .
میکسر پودر از نوع ریبون بلندر افقی :
این نوع از میکسر ها بیشترین کاربرد را درصنایع میکس پودر دارد و در گستره وسیعی از صنایع از تولید کنندگان چسب کاشی پودری گرفته تا صنایع دارویی مورد استفاده قرار می گیرد .
ساختار داخلی :
دراین نوع از میکسر ها از دو ردیف ریبون که در جهت خلاف هم و به دور شفت اصلی پیچیده شده اند جهت همزدن مواد داخل مخزن اصلی استفاده می شود . بطوری که با چرخش شفت اصلی میکسر پره های بیرونی مواد را از دو طرف مخزن به وسط هدایت می کنند و همزمان همزمان پره های کوچک داخلی مواد را از وسط به دو طرف مخزن هدایت می کنند .
میکسر پودر از نوع ریبون بلندر عمودی :
ساختار داخلی :
در این نوع از میکسر ها یک تیغه کف گرد و یک ریبون یا همان پره بزرگ نزدیک به دیواره جانبی و متصل به شفت عمودی اصلی می باشند .و همزمان با چرخش این شفت تیغه کف گرد مواد را از وسط به سمت جداره مخزن هدایت می کند و سپس توسط ریبون به قسمت بالای مخزن انتقال داده می شود و در نهایت مواد جمع شده در بالا با نیروی ثقلی و وزن خود از اطراف شفت و از وسط مخزن به پایین هدایت می شود .
میکسر پودری با پوسته گردان :
در برخی از محصولات بدلیل اختلاف شدید در سایز دانه بندی موادی که قرار است باهم مخلوط شوند شاید میکسرهایی که تا کنون مورد بررسی قرار داده ایم نتواند به خوبی از عهده کار برآیند و در نهایت نتوانند کیفیت میکس خوبی را ارایه دهند .
بطور مثال برای تولید بتن کف پوش های مورد استفاده در کف سازی سوله ها از دانه بندی فوق العاده ریز سیمان تا دانه بندی در حدود یک سانتی متر شن و ماسه و سیلیس استفاده می شود . بنابراین اکثر این نوع از تولید کنندگان میکسر هایی با پوسته گردان را گزینه مناسبی جهت این نوع میکس می دانند .
میکس الیاف و کلوخه در پودر :
برخی از محصولات نیاز به میکس کردن یک سری از موادی را دارند که بخاطر خاصیت ویژه ای که این مواد دارند میکسرها نمی توانند عمل میکس را روی آنها انجام دهند . بطورمثال مواد الیافی ( الیاف کاغذ – الیاف شیشه و …) و همچنین موادی که بصورت کلوخه وارد میکسر می شوند را میکسرها نمی توانند در کل مواد بطور یکنواخت میکس کنند.برای حل این مشکل باید از یک وسیله جانبی بعنوان چاپر کمک گرفت .
همچنین در برخی از محصولات که نیاز به عمل اسانس پاشی بر روی محصول درحال میکس را دارند با انجام عمل اسانس پاشی بر محصول به شکل گلوله -گلوله درخواهد آمد که دیگر میکسر پودر به تنهایی قادر به از بین بردن و باز کردن این گلوله ها نخواهد بود در چنین مواقعی مکانیزم چاپر می تواند بسیار کارساز باشد و به از بین بردن این گلوله ها کمک کند .
ساختار چاپر به چه صورت است .
چاپر از یک الکترو موتور دور بالا متصل به یک سری پروانه های کوچک با طراحی خاص تشکیل شده است که در مسیر مواد در حال میکس قرار دارد و عمل باز کردن الیاف درون مواد یا له کردن کلوخه درون مواد را انجام می دهد .
برای چه نوع از میکسرها امکان نصب چاپر وجود دارد .
برای همه انواع میکسرهای فوق بغیر از پوسته گردان امکان نصب چاپر وجود دارد و در حالت کلی و ایده ال پدل بلندر ها بدلیل طراحی خاصی که در پارویی دارند مناسبترین میکسرها جهت نصب چاپر می باشند .
ادامه مطلب و در بخش دوم میتوانید بخوانید. برای ادامه مطلب میتوانید از این لینک استفاده نمائید.