در ادامه با ما همراه باشید تا انواع ماشین آلات میکسر پودر آشنا شویم.
شرکت ابراماشین تولید کننده انواع ماشین های میکسر و کیسه پرکن با بیش از25 سال سابقه طراحی و ساخت محصولات، به جهت سهولت انتخاب شما مشتریان گرامی ، اقدام به تولید محتوا برای راهنمایی هر چه بهتر شما در انتخاب محصولات میکسر پودر خود نموده است.
میکسرهمانطور که از نام آن پیداست، دستگاهی ایست که قابلیت هم زدن و همگن کردن مواد مختلف از انواع جامدات و مایعات را داراست. این دستگاه همچنین در صورت نیاز، قابلیت پودر کردن مواد جامد را دارد و میتواند این کار را تا جایی ادامه دهد که به درجه ی ذوب مواد برسد. میکسر درواقع دستگاهی ایست که مواد مختلف را با هم مخلوط میکند تا به درجه همگنی برسد. یعنی میکسر با ترکیب چند ماده ، ماده جدیدی با ویژگی های جدید تولید میکند.
برای آشنایی با دستگاه میکسر خمیر و میکسر مایعات کلیک کنید.
ساختار میکسرها :
از میکسرهای صنعتی در اکثر صنایع با تولیدات تجاری نسبتاً بالا استفاده میکنند. میکسرهای صنعتی قادر به پردازش و ترکیب مواد در حجمهای بالا هستند. بدنه این میکسرها شامل مخزن نگهداری مواد است. و همچنین دارای تیغههایی که مواد را برای در هم شکسته شدن تحریک میکنند . اغلب میکسرها به علت ماهیت بهداشتی و مقاومت در برابر خوردگی، از فولاد ضد زنگ ساخته میشوند. مواد دیگری که ممکن است مورد استفاده قرار بگیرد: آلومینیوم، چدن، فولاد یا تیتانیوم است. باتوجه به اینکه میکسر برای چه موضوعی استفاده میشود، برای مخلوط کردن مواد ممکن است دارای بیلچه یا پاروی پهن و یا تیغه تیز باشد.
به همراه میکسر معمولاً چند نوع تیغه مختلف ارائه میشود تا برای ترکیب و مخلوط کردن مواد با قابلیتهای مختلف قابل تعویض و جابجایی باشد.
از میکسرها در صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو، تصفیه آب، خمیر و کاغذ، کشاورزی، شیمیایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی و… استفاده میشود. میکسرها هم مانند سایر ماشین آلات صنعتی، انواع مختلفی دارند. که بر اساس نیازهای مشتریان طراحی و ساخته میشوند.
انواع میکسر ها را در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد.
انواع میکسر های صنعتی پودر بر اساس شکل:
میکسر پودر عمودی
میکسر پودر عمودی به صورت استوانه ای است که در زیر به یک مخروط می رسد. در مرکز استوانه ماردونی وجود دارد. که مواد را از قسمت پایینی مخزن (قسمت مخروطی) گرفته و به بالای مخزن منتقل میکند. خروجی اسکرو در قسمت بالای مخزن است. و مواد از خروجی، دوباره به درون مخزن ریخته میشود. انجام دائم این مراحل باعث ترکیب مواد میگردد. مخزن دارای یک ورودی و یک شیر یا دریچه خروجی می باشد. که معمولا هردو در قسمت پایین میکسر قرار میگیرند. از معایب این میکسر میتوان به زمانبر بودن فرایند میکس اشاره کرد.
میکسر دایره ای :
این نوع میکسر دارای یک نیم استوانه و شفت مرکزی می باشد. که در بخش مرکزی این استوانه شفت به شکل عمودی قرار گرفته است. این شفت دارای 3 تا 5 بازو می باشد. که با حرکت شفت این بازوها نیز به حرکت در آمده و باعث مخلوط شدن مواد می گردند.
میکسرVشکل :
این میکسر از دو لوله تشکیل شده که با اتصال به هم تشکیل عدد هفت یا V را داده اند. کناره های این دو استوانه بوسیله دو شفت به پایه ها متصل و از طریق همان شفت ها نیز نیروی موتور به مخزن منتقل میشود و مخزن حول محور این شفتها چرخش دارد.
از مهمترین محاسن این نوع میکسر، عدم تماس هوا با مواد و سیل بودنِ (آب بند) کامل مخزن است که مانع ترکیب اکسیژن با پودر میشود. همچنین در صورت نیاز میتوان هر نوع گاز دیگری را داخل مخزن تزریق کرد تا حین ترکیب مواد، نتیجه دلخواه فراهم شود. همچنین از دیگر ویژگیهای مهم این نوع میکسر کنترل کامل گرد و غبار و ممانعت از انتشار آن در محیط نیز، می باشد که در ترکیب مواد سمی نکته بسیار مهمی است.
توربو میکسر :
این میکسر درابعاد کوچک ساخته میشود. توربو میکسر متشکل از یک کپسول است. که بوسیله تعدادی بازو به صورت اربیتال فضایی (به صورت ۸ خوابیده لاتین) حرکت میکند و باعث ترکیب موادمیشود.
از معایب این میکسر میتوان به قیمت بالا و عدم امکان ساخت در حجم های بالا (حتی ۱۰۰ لیتر) اشاره کرد.
میکسرهای دبل شفت :
این نوع میکسر به شکل نیم استوانه ای خوابیده، ساخته میشود. که دو شفت بصورت طولی از آن عبور کرده . با حرکت خلاف جهت این شفتها که شکل خاصی دارند مواد با هم ترکیب میشوند. کاربرد این دستگاه معمولا برای ترکیب پودرهایی با چگالی بالا یا به اصطلاح پودرهای سنگین خواهد بود.
میکسر آزمایشگاهی :
درواقع میکسر آزمایشگاهی همانطور که از نام آن پیداست برای مصارف آزمایشگاهی که حجم مواد بسیار کم است، کاربرد دارد.
میکسر افقی پودر یا ریبون بلندر:
این دستگاه برای تمامی محصولات شیمیایی، دارویی، بهداشتی و غذایی که مواد اولیه آنها به صورت پودر می باشد کاربرد دارد. لازم به ذکر است از این محصول برای مخلوط کردن مواد خمیری استفاده نمی شود . ریبون بلندر همان نام تجاری دستگاه میکسر پودر یا دستگاه میکسر صنعتی می باشد. که در میان ما ریبون بلندر یک میکسرپودر با مخزن ثابت افقی و دارای پرهای مارپیچ شناخته شده است. به دلیل اینکه میکسر پودر انواع مختلف و ساختارهای متفاوتی در صنعت تولید پودر دارد. به میکسرپودر با مخزن افقی (U شکل) نیز ریبون بلندر گفته میشود.
دستگاه میکسر یا پودر بلندر یک نوع خاص از میکسر صنعتی است که برای مخلوط کردن پودرهای خشک و رطوبتی به کار میرود. این دستگاه با استفاده از یک قابلمه دوار و چندین شانه، پودرها را به صورت لایهای در قابلمه قرار میدهد و با حرکت دورانی، آنها را با هم ترکیب میکند. این دستگاه برای تولید محصولات مانند شیر خشک، قهوه، چای، دارو، غذای حیوانات و غیره مناسب است.
مکانیسم بلندر صنعتی به این صورت است. که پارچ روی یک موتور قرار می گیرد. که با چند دکمه که روی دستگاه تعبیه شده است. شروع به چرخش با دور بالا می نماید و عملیات میکس با استفاده از پره های بزرگ و کوچک انجام میشود. به این ترتیب که پره های بزرگ مواد را به وسط مخزن و پره های کوچک مواد را به کناره ها هل میدهند و با این عملیات مواد داخل پارچ با همدیگر ترکیب می شود.
شرکت ابرا ماشین با زمینه ی ساخت دستگاه های میکسر پودر با ظرفیت های متفاوت بالای 600 لیتر ، آماده ی خدمات رسانی به شما عزیزان است.برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
همچنین در مورد میکسر گرانول بخوانید!
انواع میکسر های صنعتی بر اساس کاربرد :
میکسر خاص (Certain Mixer) :
به طور مثال میکسر مواد غذایی یکی از این میکسرهای خاص است. این میکسرها معمولاً برای هم زدن، خمیر کردن، مخلوط کردن، ترکیب کردن و یا لایه لایه کردن مواد خوراکی به کار برده می شوند. در واقع از این میکسر وقتی استفاده میشود که برای محصول نهایی یک اثر خاص مورد نظر باشد.
هموژنایزر (Homogenizer) :
میکسر هموژنایز برای ترکیب کردن کامل مواد و تجزیه و شکستن ساختار آنها استفاده میشود. سالهاست که در تحقیقات علمی فنآوری و پردازش مواد غذایی از هموژنایزر استفاده میکنند. کره و خامه نمونهای از محصولات خوراکی هستند. که توسط هموژنایزر تهیه میشوند.
امولسیون (Emulsifier) :
میکسر امولسیون یک نوع میکسر سرعت بالاست. که از یک صفحه سوراخ سوراخ برای مخلوط کردن مواد استفاده میکند. که در غیر اینصورت ترکیب کردن بسیار دشوار خواهد بود. این میکسر با ایجاد تنش و فشار زیاد، باعث برش و میکرونیزه شدن مواد جامد داخل مایعات میشود.
همزن مایعات: (Agitator)
مایعاتی که امروزه در صنایع مختلف شاهد آن ها هستیم؛ دارای گرانروی مختلفی می باشند. برای همین باید از دستگاه های مختلفی متناسب بادستگاه مخلوط کننده مایعات استفاده کنیم.
طیفی از میکسر تانک ها را باید برای مخلوط کردن برخی از مایعات مورد استفاده قرار داد. به خصوص برای مایعاتی که به سختی با دیگر مواد یا به بیان بهتر دیگر مایعات مخلوط می شوند. در این میکسر تانک ها معمولا از همزن هایی استفاده می شود که دارای سرعت دورانی مختلفی می باشند.
میکسر دسته ای :(Batch Mixer)
عمدتاً برای ترکیب مواد با زمان مختلف مخلوط شدن استفاده میشود. برای انجام این فرایند، میکسر مقداری از مواد داخل خود را مخلوط کرده و سپس آن را با مواد بعدی جایگزین می کند.
میکسر پارویی :
همانطور که از نام آن مشخص است دارای یک پاروی بزرگ بوده که حول محورافقی دوران میکند.
میکسر ساکن :
میکسرهای ساکن از دیگر انواع میکسرهای صنعتی هستند که در آن از تیغههای صاف، نازک و نواری شکل استفاده شده است. علت نام گذاری این دستگاه این است که اجزای آن بدون حرکت و ثابت هستند. در کنار این ساکن بودن، دستگاه طوری طراحی شده که محفظه مواد مسدود شده و مواد با نیروی زیاد با یکدیگر ترکیب میشوند. استفاده از این نوع میکسرها بسیار ساده و آسان است؛ چرا که تیغههایش بسیار ساده طراحی و کنار یکدیگر چیده شده است.
میکسر درام:
این نوع از میکسرها برای ترکیب موادی که دارای گرانروی کم یا متوسط هستند به کار برده میشوند. از جمله این مواد میتوان از چسب، بتن یا سیمان یاد کرد. این نوع میکسر صنعتی، شامل یک محفظه استوانهای شکل است که با چرخش، موجب ترکیب مواد میشود.
میکسر دستهای:
این نوع میکسرها بیشتر برای ترکیب مواد با زمان مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. برای انجام این کار، میکسرها مقداری از مواد را با هم مخلوط میکند. و سپس با مواد بعدی تعویض و یا دسته میشوند.
در نهایت، همزن صنعتی دارای انواع مدل های مختلف در ظرفیت های مختلف وجود دارد. که هر کدام کارایی خاصی دارند. مثلا میکسر گوشت با میکسر قنادی کاملا متفاوت است. و عملکرد و طراحی آنها نیز کاملا با یکدیگر فرق دارد. همچنین لازم به ذکر است که این دستگاه ها به جز صنایع غذایی، در داروسازی و ساختمان سازی هم کاربردهای زیادی دارند.
برای خرید دستگاه بلندر یا مخلوط کن صنعتی میتوانید با شرکت ماشین سازی ابرا ماشین تماس بگیرید تا راهنماییهای کاملی به شما ارائه شود. کارشناسان ما با توجه به کسب و کار, نوع استفاده و بودجه شما بهترین گزینه را به شما عزیزان پیشنهاد میدهند.