ابراماشین ارائه دهنده ی کلیه ی خدمات طراحی و ساخت ماشین های انتقال، میکسر و کیسه پرکن، جهت سهولت در آشنایی شما مشتریان گرامی با محصولات خود، اقدام به تهیه ی این مطلب کرده است. لازم به ذکر است کلیه ی حقوق مادی و معنوی این مطلب متعلق به شرکت ابراماشین میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلا مانع است .
تجهیزات انتقال مواد امروزه از تنوع بسیاری برخوردار هستند که به ما این اجازه را میدهد که متناسب با نیازمان بهترین گزینه و بهینه ترین روش را انتخاب کنیم. انتقال عمودی مواد در صنعت ساختمان، کشاورزی و پرکردن سیلو های نگهداری دانه، صنایع معدن، راه سازی، پل سازی و غیره از اهمیت زیادی برخوردار است و تاثیر به سزایی در راندمان فعالیت ها دارد. این سیستم های انتقال عمودی را اصطلاحا الواتور میگویند که خود دارای انواع مختلفی است.

الواتور سینگل باکت ( Single Backet ) چیست :
همانطور که از نام آن پیداست، این دستگاه از خانواده باکت الواتورها است. با این تفاوت که دارای تنها یک باکت، ولی در ابعاد بزرگتر و با ظرفیت بیشتر است. این دستگاه مانند باکت الواتورهای قاشکی، حرکت پیوسته ندارد. اما میتواند تولید را پیوسته نگه دارد. بعد از هربار بالا رفت الواتور که مواد از داخل کابین تخلیه شد، ( درون هاپر یا میکسر)، در فاصله عملیات این دستگاه ها در ایستگاه بعد از الواتور، الواتور فرصت دارد تا برای رزرو بعدی آماده شود و به این صورت تولید پیوسته انجام میگیرد.
نحوه عملکرد :
روش کار این دستگاه به طور کلی انتقال عمودی مواد است. مواد جامد و پودری اعم از پودرها و سنگ دانه ها را درون این باکت ریخته، پس از استارت دستگاه، باکت با روش کار مخصوص خود بالا رفته و مواد را به سطحی بالاتر انتقال میدهد. سیستم انتقال این باکت به صورت وینچ یا هیدرولیکی خواهد بود. پس از تخلیه بار، این دستگاه اصطلاحا برخلاف سایر الواتور های قاشقکی، مخزن حول یک مسیر چرخش نکرده و از همان مسیر بالا رفت، پایین می آید.
مشخصات فنی :
این دستگاه برای وزن 100کیلوگرم تا 1.5 تن مناسب است. در شرایط خاص میتوان برای وزن های بیشتر تا 3 تن نیز این الواتور را طراحی و اجرا کرد. البته این کار هزینه ساخت بالایی دارد. اتصال وینچ به باکت توسط سیم بکسل انجام میشود. مخزن باکت میتواند از جنس آهن یا استیل باشد. این دستگاه مجهز به PLCو HMI است و همچنین قابلیت Overload و No-load جهت تامین ایمنی دستگاه و اپراتور را دارد.

اجزا و تجهیزات :
- موتور : الکتروموتورها محرک اصلی انواع ماشین آلات صنعتی هستند که با تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی و تبدیل آن به گشتاور، باعث چرخش اجزای متصل به موتور میشوند.
- باکت : باکت یا مخزن اصلی، در این الواتور به صورت تکی اما با حجم زیاد است که باعث میشود این الواتور وزن زیادی را تحمل کند. باکت ها به وسیله سیستم ریلی به بدنه الواتور متصل شده و عمل انتقال را انجام میدهد. باکت ها به دو صورت تخلیه میشوند. یا بعد از رسیدن به بالا، قابلیت چرخش داشته و واژگون میشوند یا در کنار بدنه خود دریچه هایی برای تخلیه دارند که پس از بالا رفتن و رسیدن به نقطه مناسب، به وسیله اپراتور باز شده و مواد تخلیه میشوند.
- جک هیدرو لیکی :
یکی از روش های بالابری باکت است؛ که به وسیله جک های هیدرو لیکی و فشار روغن پشت پیستون باعث هل دادن و بالا رفتن باکت میشود. در این روش با محدودیت ارتفاع رو به رو هستیم، زیرا قدرت جک ها در ابتدای باز شدن با انتهای آن متفاوت است و همینطور طول لوله و پیستون، روی کیفیت کار جک اثر
مستقیم دارند.
- وینچ:
وینچ یا همان روش استفاده از سیم بکسل ها، یکی از دیگر از روش های بالا بردن باکت است. وینچ از یک الکتروموتور متصل به یک سیم جمع کن تشکیل شده که با اضافه کردن طول این سیم ها، میتوان ارتفاع را بیشتر کرد. وینچ ها میتوانند روی بدنه الواتور و یا به صورت جدا روی زمین نصب شود.




ایمنی و نگهداری :
مهمترین ضروریات طراحی ماشین آلات صنعتی، طراحی سیستم هایی است که باعث اطمینان از ایمنی دستگاه باشند. در ماشین آلات انتقال تولیدی به صورت سینگل باکت، چون حجم مواد انتقالی بالاست و وزن بسیار سنگینی دارد،احتمال گیر کردن یا لمبر انداختن و کج شدن مخزن وجود دارد در اینجا ممکن است اپراتور با ضربه به بدنه الواتور، در پی رفع نقص بربیاید. در حالی که اگر سیستم های ایمنی در نظر گرفته نشده باشد، با رها شدن باکت به سمت پایین، به راحتی میتواند به یک یا چند نفر آسیب بزند. به همین دلیل الواتور های ساخته شده در شرکت ابراماشین ، دارای سنسورهای ایمنی بردOverload) ( ؛ که در صورت گریپاچ ریل و گیر کردن کابین آلارم میدهد. و سنسور No-load برای وینچ که در صورت گریپاچ ریل و آلارم برد، در صورتی که وینچ وزن تعریف شده برای باکت را حس نکند، اقدام به آزاد کردن بیشتر سیم نمیکند. به این ترتیب در هنگام رها شدن محفظه از ریل سیم اضافی وجود ندارد تا محفظه را به زمین برساند و باعث آسیب به اپراتور شود. سیم اضافی در صورتی از وینچ رها میشود که وزن کابین به طور کامل روی سیستم بکسل حس شود.
مزایای سیستم سینگل باکت الواتور :
علاوه بر تمامی محاسن گفته شده در سایر مطالب این سایت، درمورد انتقال مکانیزه مواد، این روش یعنی روش سینگل باکت، محاسن بالا تری نسبت به سایر روش های الواتورهای قاشکی دارد. چرا که در الواتور های قاشکی باید مخزن رزرو برای پر کردن قاشک ها وجود داشته باشد. اما سینگل باکت ها، خود محل رزرو هستند. همچنین میتوان خود کابین را در سینگل باکت روی لود سل قرار داد. به این ترتیب سینگل باکت ها اعمال رزرو، توزین و بالابری را در یک محصول انجام میدهد.
شرکت ابراماشین با زمینه ی ساخت دستگاه های میکسر با ظرفیت های متفاوت ، آماده ی خدمات رسانی به شما عزیزان است. برای خرید ماشین آلات صنعتی میتوانید با شرکت ماشین سازی ابراماشین تماس بگیرید تا کارشناسان بهترین گزینه را به شما عزیزان پیشنهاد دهند.